Nextory

Nextory är en ljudboksapp där du kan lyssna på olika ljudböcker var och när du vill. Om du sitter på tåget eller bussen ofta eller åker mycket bil så passar det perfekt att lyssna på en lugnande ljudbok. Du kan även lyssna på ljudböcker när du till exempel städar eller gör andra sysslor för att fördriva tiden bättre. Nextory har ett väldigt stort utbud och i den här artikeln så kommer du att få läsa mer om Nextory, deras utbud och erbjudanden.

Nextorys utbud

Nextory har ett väldigt brett utbud där du kan lyssna på mängder av olika ljudböcker. Bland annat så kan du lyssna på deckare och självbiografier. Det finns även barnböcker och ungdomsböcker. Nextory har alla typer av genrer och det finns alltid något som passar alla. När en ny bok släpps så finns den nästan alltid som ljudbok hos Nextory och då är det bara att gå in och lyssna.

Nextorys erbjudande

Just nu kan du läsa och lyssna på ljudböcker gratis i 30 dagar utan någon bindningstid. Detta är ett superbra erbjudande för dig som vill testa på att lyssna på ljudböcker gratis under hela 30 dagar. Du kan avbryta prenumerationen när du vill under dessa 30 gratis dagar och du kan även avbryta prenumerationen när du vill efter de 30 gratis dagarna. Om du inte har avbrutit prenumerationen efter 30 gratis dagar så kommer du att få betala endast 139 kr i månaden för att kunna lyssna på och läsa oändligt med ljud- och e-böcker.

Varför du borde lyssna på och läsa ljud- och e-böcker

Att lyssna på ljudböcker är väldigt rogivande för många. Du slipper läsa själv och du kan göra vad du vill under tiden som du lyssnar. När du prenumererar på ljudböcker från Nextory så kan du lyssna på alla möjliga ljudböcker när och var du vill, det finns något för alla. Att lyssna på ljudböcker innan du ska sova kan få dig att sova bättre och djupare eftersom du blir väldigt lugn av att lyssna på ljudböcker. Om du är en person som hellre läser dina böcker så kan du även läsa e-böcker hos Nextory. Det är mycket bättre och smidigare att läsa ljudböcker från Nextory istället för att köpa nya dyra böcker varje vecka. Om du har en prenumeration hos Nextory så behöver du bara betala 139 kr efter 30 gratis dagar och då kan du läsa och lyssna på hur många böcker du vill utan att behöva betala för varje bok du vill läsa eller lyssna på.

Sammanfattning

Om du älskar att läsa e-böcker eller lyssna på ljudböcker så är Nextory den rätta appen för dig. Du kan lyssna på och läsa oändligt med ljud- och e-böcker för endast 139 kr månaden. När du registrerar dig så får du dessutom 30 gratis dagar just nu. Det är perfekt för dig som vill testa på hur det är att lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker istället för att betala för varje bok du vill läsa eller lyssna på. Det blir som sagt väldigt dyrt att gå till en bokhandel och betala för varje bok du vill läsa, därför är Nextory det bästa alternativet.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*