Köpa böcker online

När man vill köpa en ny bok som man kan läsa medan man myser i sängen på kvällen, eller en deckare som gör att man sitter som på nålar genom hela boken, så måste man först och främst bestämma sig för vart man vill köpa sin bok. Valet beror på många olika faktorer, bland annat tillgänglighet, pris och utbud. Här nedan följer tre av de bästa butikerna att handla böcker på online.

Adlibris

Adlibris är landets absolut största nätbokhandel med över 10 miljoner titlar i sitt sortiment. Företaget har sitt kontor i Stockholm men sköter all distribution från sitt lager i Morgongåva.
Sidan har en enkel sökfunktion och man kan lätt hitta den bok man letar efter eller alla böcker från en författare. Designen är behaglig och gör hela upplevelsen trevlig. Adlibris har även en fysisk butik i centrala Stockholm.

Bokus

Bokus är en nätbokhandel som är väldigt framstående inom området. De har fler än 10 miljoner titlar i sitt sortiment och de kan erbjuda de senaste och exklusivaste titlarna till sina kunder, och det till bra priser. Deras enkla sökfunktion gör det lätt att hitta det man letar efter utan att behöva anstränga sig nämnvärt.

CDON.com

De flesta associerar CDON.com med filmer, spel och liknande. Men faktum är att de även är en respekterad handlare av böcker på nätet och de har flera miljoner titlar i sitt sortiment. De erbjuder ett väldigt konkurrenskraftigt pris på sina böcker och frakten är snabb och smidig till rimligt pris. I vissa fall går det till och med att få helt och hållet fri frakt. Deras sökfunktion är enkel och smidig men deras största fördel är att de ger en enkel åtkomst till aktiva kampanjer där man kan göra riktiga klipp. Det är även väldigt enkelt att själv bläddra igenom olika kategorier ifall man inte riktigt vet på förhand vad det är man letar efter.

Ifall man bara vill ligga och slöa i hängmattan en varm sommardag eller kura ihop sig under en filt i soffan under vintern så gör en bok alltid tillvaron bättre. Men först och främst gäller det att hitta den bok som passar för varje stund. Och det skadar inte att leta på fler än en plats efter den bästa dealen eller största utbudet inom en viss genre. Sanningen är den att den optimala nätbokhandeln som har precis allt man kan tänka sig existerar inte, och kommer troligtvis aldrig att göra det heller. Därför är det att rekommendera att använda alla dessa tre i kombination med varandra för att få bästa möjliga service.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*